(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

I dette indlæg ønsker jeg at inspirere jer til at finde indtil jeres hjerte, forstå hvad i kommer af og hvordan I finder jeres livsformål!

Jeg er i øjeblikket igang med et forløb med Thetahealing og downloads af nye overbevisninger. Det er en proces jeg får hjælp til af en erfaren Thetahealer- naturhealer og utrolig dygtig kvinde som hedder @Sina Kalsbøll. Hun hjælper mig via mine guider fra det 7’ende plan, som via hende fortæller hvad der skal trækkes ud af mig af gamle overbevisninger, fra tidligere liv, på begge sider af min slægt. Jeg bærer på traumer igennem 7 generationer og på al deres smerte, der sidder i min DNA og mine celler. Hvis man tror på dette selvfølgelig! Hvis du synes det jeg skriver om er helt sort, så stop med at læse videre 😉

Hvis jeg kort skal fortælle om mine tidligere liv, specielt på min fars side, der hvor min psykiske sygdom stammer fra og som jeg altid har troet var arvelig betinget af, som slet ikke er sand. Så handler det om gentagne episoder af fysisk vold, påført helt tilbage til det tidlige 1700 tal. Det startede med en ung staldkarl som af sin staldmester blev udsat for massiv gentagne episoder af vold, på grænsen til at han blev slået ihjel. Han fik en voldsom hjerneskade, som han overlevede med og for livet blev skadet af, han slap væk fra staldkarlen, men var for livet skadet på sjæl og krop! Dette mønster er overført fra inkarnation til inkarnation helt op til mit nuværende liv. D.v.s. at min psykiske sygdom er overført fra tidligere liv, fordi ingen af mine forfædre har lukket denne overbevisning og slettet den i Akasia-arkivet. Sina har trukket dette ud af mig og erstattet mine overbevisninger og narrative historier ud af mig. Historier om at vi er psykisk syge på min fars side og at det ligger i mine gener. Historier jeg har taget med mig kva at min far har den samme sygdom! Jeg ved at mange vil tænke at dette er for langt ude og at at mange ikke tror på det. Men hvis man læser bogen “It didn’t start with you” af forfatteren Mark Wolynn. Så beskriver han hvordan vi nedarver traumer påført tilbage i 7 generationer. Vi slæber altså rund på gamle traumer, som vi slet ikke kan relatere til og slet ikke er vores. Vi kan derfor i dette sjæleliv lukke for disse traumer og heale dem, således at vi ikke overgiver dem til vores børn! Det er jo helt vildt! Selv om mine børn i dag i en alder af snart 10, 13 og 15, kan slippe på at bære på denne sygdom og der er en chance for at vi stopper det i denne generation. Jeg kan nu lukke og heale mine trumer og dermed sørge for at mine børn ikke får en diagnose som en affektiv bipolar lidelse!

Jeg har båret rundt på så megen skyld og skam over min psykiske sygdom, som jeg slet ikke har andet ikke kom fra mig? Og selvom dette livsforløb har været lærerigt og at jeg på ingen måde har fortrudt mine sorger, smerte og op- og nedture, for de har gjort mig til det vise og stærke menneske, jeg er i dag i en alder af 48! Jeg er dybt taknemmelig for hvad den læring har givet mig og jeg ville gennemgå det igen, hvis jeg skulle leve mit liv om. For jeg har lært så meget og jeg kan lære endnu mere, for jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal lære og heale gamle traumer til jeg dør! Jeg har skulle lukke dette i mit liv – og jeg vælger at gennemleve og tage ansvar for denne ofte smertefulde og sorgfulde proces og har valgt at stoppe det her i denne karnation – for mine børn skal ikke kæmpe med det i deres liv! Basta! De skal opleve anden smerte og sorg, som er deres og som jeg ikke er herre over, for det har de signet op til – det tror jeg dybt på og mærker er sandt i min sjæl!

Dette indlæg er IKKE en beklagelse over hvad mine forældre har overført i mig. Nej, tværtimod jeg takker dem dybt for at gøre alt det bedste for mig, med de forudsætninger og bedste intentioner for at mit liv skal blive så lykkeligt og godt som muligt for mig! Jeg takker for alt det de har lært mig, i forhold til at tackle mit liv! Har båret på min smerte og hjulpet mig igennem sorger og svære tider! De har stået mig bi og passet på mig og troet på min styrke og set mig vokse og blive til det menneske jeg er i dag. Og jeg ved de er stolte, de forstår ikke altid eller deler min tro, men de anerkender den og kritisere den ikke. Hvor stort er det?

Alt dette er bare på min fars side, på min mors ligger der lige så mange traumer, som jeg vælger at kigge på og lukke for i dette liv! De healinger jeg nu har fået igennem de sidste 4 gange har fået har lettet i min sjæl og krop og jeg kan mærke en dyb forandring ift. min vrede, min hårdhed, min følelse af at der er noget galt med mig og at jeg ikke er et godt menneske, for jeg er kærlighed og jeg er elsket og støttet af universet og mine guider. Jeg kan kalde på dem og bede dem om hjælp!

Du kan altså vælge dette og gøre det samme for dig selv og dine børn! Jeg håber du vælger at læse indlægget helt til ende og bare reflektere og blive nysgerrig på emnet. Og måske vælger du endda at læse om emnet og at gøre det samme.

Tak for at læse med!