(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

I dag oplever jeg ren energi med direkte adgang til gud og universet og dyb kontakt og forbundethed med min sjæl og dens længsler. Denne tekst af Louise Hay siger alt, i forhold til hvad jeg mener livet handler om.

Jeg tror på at vi levet flere liv og er forbundet med alt og alle omkring os. Vores energi spreder sig som strømme og påvirker og indvirker på vores omgivelser og medmennesker. Så med respekt for dette smukke liv, skal vi passe på denne energistrøm og helst sende god energi ud i universet. Det hedder Karma-loven og betyder kort fortalt, at det du sender ud i universet kommer direkte tilbage til dig.

Interessent ikke! For det betyder jo så, at hvis jeg tænker positive tanker og viser næstekærlighed, taknemmelighed, compassion og ikke fordømmelse, så har jeg direkte adgang til min sjæl og får det lige i hovedet igen. Det er da smukt og helt fantastisk.

Jeg har erfaret, at når det dårlige selvværd overtager min krop, fordi min hjerne fucker med min sjæl, mit hjerte og min krop, så sender jeg dårlig energi ud i verden og den rammer mig fluks som en boomerang. Jeg bliver endnu mere trist, føler ensomhed, trækker mig fra mine medmennesker og føler tristhed.

Hvorimod som en dag som i dag, føler jeg massere af energi, livskraft, glæde og dyb taknemmelighed og smask det spreder sig som små atomer til dem omkring mig. Jeg er i stand til at sende god energi afsted til de sure, de negative og dem som oser af dårlige energi og jo i virkelighed har brug for den gode energi og det virker dem som oftest positivt.

Går jeg derimod med på folks surhed og negativitet, så tager jeg også imod den og den påvirker mig til at føle de samme følelser, i hverfald et stykke tid efter og det er livet for kort til.

Så i dag, så luk dine øjne et øjeblik, træk vejret dybt 3-4 gange, ånd ud og send positiv energi og taknemmelighed ud til universet, dem omkring dig og tænk på 3 ting i dag du er dybt taknemmelig for. Jeg lover dig, du får en meget bedre dag!

Namaste! “Jeg bøjer mig for dig” eller “Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig.