(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Hvad er Life Mastery Master Coaching? Jeg er nu i sidste fase af min coach-uddannelse og kan næsten kalde mig certificeret coach! Det er en ret vildt udvikling jeg har gennemgået, siden min beslutning om, at jeg vil dele endnu mere ud af mine erfaringer, bruge mine kommunikationskundskaber og mine menneskekundskaber, for ikke at tale om min livserfaring, til at hjælpe andre videre mod nye mål, livsændringer og højere livskvalitet!

Jeg er super dygtig til mentoring og til at coache, at møde andre mennesker med tillid, fordomsfrihed, ligeværd og empati, hvilket kan flytte bjerge for andre.

Jeg har fået bekræftet, fordi jeg nu er livsmester, i mit liv og selv vælger hvad jeg skal og hvad jeg har brug for lige nu, så viser det min omverden og måske mest af alt mine børn, mit fokus, mit mod og at man skal forfølge sine drømme. Det ikke sagt, at jeg nu er perfekt, for det er jeg langt fra. Men jeg er bevidst om mine skygger, opdager når min adfærd ikke er optimal eller retfærdig, måske nogle gange først bagefter. Men jeg kan se det, og kan dermed gøre det bedre næste gang og dermed ændre denne uhensigsmæssige adfærd.

Det er så vigtig, at leve lige nu og her, i dette liv, i denne krop. Der er en grund til at vi er her, og skal udrette noget hver især og gøre en forskel for andre og verden.

Min opgave er at vise verden, at den ikke er sort og hvid, at man kan komme langt, hvis man forfølger sine drømme og at man aldrig lever livet halvt, på en løgn eller gemme sig selv væk, fordi vi skammer os over os selv. For vi er alle lige præcis hvad vi skal være og dem vi er og skal være taknemmelige for det og det vi har. Vi er smukke hver især!

Jeg ved, at jeg lever et autentisk liv, hvor jeg viser verden hele pakken, på godt og ondt – jeg viser mine børn mod, livskraft, at man skal leve lige nu og her og ære denne jord og det smukke der er i livet. Livet gør ondt ind i mellem, og fordi vi er mennesker, mærker vi det i krop og sjæl. Det føles ubehagelig, men har en højere mening, for mærker vi ikke smerte, mærke vi heller ikke lykke og taknemmelighed.

Prøv at tænke over og mærk hvad din sjæl fortæller dig – hvad har du oprigtig talt brug for her og nu, hvad ønsker du dig allermest, hvis der ingen begrænsninger er, hvor er du så om 3 år? Hvis du virkelig lytter efter din sjæl og gør det du allermest har lyst til, hvem er du så?

Skriv til mig og bestil en tid til coaching eller et forløb, så bringer jeg dig mod dine drømme – lige derhen hvor du allermest længes efter at være!

Vi ses, du må have den skønneste dag, i dette smukke regnvejr!

Kærligst, Tina