(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Jeg er så glad, taknemmelig og stolt over de flotte tilbagemeldinger jeg har fået af mine klienter, fra de gratis coaching forløb jeg har lavet den sidste tid!

Se min livevideo på Facebook: https://www.facebook.com/tina.s.carstensen/videos/10157240830232490/?comment_id=10157240888182490&notif_id=1554367188468585&notif_t=video_comment

Jeg har nu gennemfør 4 forløb af 1 x 3 timer og har 2 kommende gratis forløb der starter i denne uge.

Generelt har de klienter jeg har haft den ydmyge fornøjelse af at guide og hjælpe til og finder værktøjer til at leve et liv med mere mening og tro på egne evner og personlige styrker og et større selvværd, kommet med utrolig gode tilbagemeldinger.

Jeg har bl.a. fået følgende tilbagemeldinger:

Jeg har aldrig åbnet mig op for nogen, på så kort tid og allerede fra den første time!
Hende her, den så skønne varme person her er begyndt som coach..Jeg vil varmt anbefale hende…Hun er god til at gi’ “en” noget at tænke/mærke. Hun pakker ikke noget ind, du ved lige hvor du har hende…Og så får hun dig ligeeee der hen, hvor dit sind netop skal hen…

Del meget gerne mit indlæg og information om at jeg står til rådighed.

Du kan kontakte mig her på min mobil 51908480 eller på min arbejdsmail: kontakt@tinastrid.dk, hvis du har lyst til og brug for nogle redskaber til at finde mere kvalitet i livet, at lære at tackle din hverdag bedre og finde mere selvværd.

Jeg tager nu 400 kr. per gang af 1 time og du kan købe 3 x 1 time for 1050 Kr. Dette mens jeg stadig øver mig og er under uddannelse.
Jeg glæder mig til dette fremtidige virke og den forskel jeg ved jeg kan gøre for andre mennesker!