(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Jeg har for 6 måneder siden tilmeldt mig et yogaretreat i Goa arrangeret af Jette Blok og Christiane Meulengracht – Yogarejsen 2018 – Grib dit liv! #Jetteblok.dk og #christiane.nu
Nu er det så nu – på lørdag tager jeg afsted. Jeg glæder mig utrolig meget, men er samtidig også nervøs, føler allerede et savn til min familie, som jeg skal være væk fra i 10 dage. Jeg ved at dette er noget jeg gør for mig selv og har brug for, men jeg kan ikke lade være med at føle et savn allerede og at jeg svigter dem lidt derhjemme.
Det kan også skyldes en frygt for det væld af følelser jeg helt sikker vil blive overvældet af. Der vil dagligt være workshops med øvelser hvor jeg skal forholde mig til sider af mig selv. Det er meningen at jeg skal reflektere over mig liv. Jeg skal lære at mærke mig selv og være i stilhed. Jeg skal også lave en masse yoga, nyde varmen og solen, den dejlige mad og nyde bare at have tiden for mig selv. Ikke mindst skal jeg opleve indtrykket af en anden og fremmed kultur.
Jeg har faktisk aldrig rigtig været tiltrukket af Indien. Jeg har helt sikkert en masse fordomme, som formentlig vil ændre sig ved at jeg nu oplever noget af Indien. Jeg tænker ikke at Goa er den del af Indien hvor jeg vil blive konfronteret med mine værste fordomme. Jeg har aldrig haft lyst til at opleve fattigdommen, det forfærdelige kastesystem, dobbeltmoralen og manglen af menneskerettigheder. Historier om børn og kvinder der misbruges, den kriminalitet jeg ved findes og den store forskel mellem rig og fattig. Jeg er meget spændt på hvad jeg synes om det, når jeg endelig er der og hvilke indtryk jeg vil bringe med mig hjem.
Jeg har tænkt mig at møde dette ophold med åbenhed. Jeg vil være mig selv tro. Jeg vil lytte efter hvad jeg har lyst til, når jeg er der og gøre det der føles rigtigt for mig. Jeg vil tage dette ophold som en gave jeg giver mig selv og forhåbentlig komme hjem med ny energi, ro og nærvær.  Jeg håber jeg efterfølgende kan dele ud af dette, til min familie og dem omkring mig. Heldigvis ved jeg at min kære mand vil tage sig godt af børnene, mens jeg er væk og at der er helt styr på det derhjemme. Det at savne er en sund følelse og jeg ved at jeg vil glæde mig til at holde dem alle fire i mine arme, når jeg er hjemme igen.
Jeg glæder mig til at skrive et oplæg om hele oplevelsen når jeg er tilbage og de erfaringer jeg har gjort mig på min rejse!