(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Mit liv lige nu er i kaos. Der foregår så meget omkring mig, der er så mange åbninger og muligheder, hvor jeg skal træffe essentielle beslutninger for hvad vej jeg skal gå.
Jeg er som sagt i en fase hvor jeg er meget soul searching. Jeg kan mærke forandringerne på min krop og i mit sind. Jeg åbner op for spiritualitet, selverkendelse og en enorm trang til at gå efter min drøm og det der er er min mission i livet. Jeg ved at jeg pludselig har set lyset for enden af tunnelen, og jeg ønsker at udfordre og efterfølge min mission, men andre muligheder byder sig samtidigt?
Kender I det? Man står ligesom på en krydsvej i livet og valget er svært, da begge muligheder er fantastiske!
Min psyke og min hjerne kører i døgndrift. Jeg har sågar meget onde drømme. I forgårs havde jeg det mest skræmmende mareridt, som jeg ikke har oplevet siden min barndom. Det var så virkeligt at jeg måtte sætte mig op i sengen, med koldsved og bankende hjerte i angst.
Drømmen handlede om at en stor sort skygge slugte mig eller var over mig og ville mig ondt. Jeg oplevede det som en mand eller ihvertfald en ånd (selvom jeg ikke er sikker på jeg helt tror på dette). Derfor tog jeg pludselig en meget drastisk beslutning og opsøgte en Clairvoyant som jeg havde fået anbefalet for lang tid siden. Hun kunne hører den var gal i telefonen og sagde jeg skulle komme med det samme.
Jeg ved dette bliver et langt indlæg, men alt det jeg nu skriver, er alt det hun sagde i går (det er også godt for mig at få på skrift, så jeg kan huske det hele).
Hun tog mine hænder i sine og skulle mærke mine energistrømninger og min karma, som hun sagde. Det første hun siger er at hun ser en lille pige på omkring 3 år, hun spørger mig om jeg har børn på den alder, om det kan være hende hun ser? Men min yngste Alma er 7 år og jeg synes ikke jeg har et barn i mit liv på denne alder, hun kan henfører til. Så den første tanke jeg får er om det er mig selv hun ser, det bekræfter hun så det er. Hun ser en lille pige som har oplevet et alvorlig svigt i den tidlige barndom, som har sat sig dybt i mig. Hun spørger til om jeg har været udsat for fysiske eller psykiske overgreb, men jeg har ikke været udsat for og jeg har aldrig nogensinde oplevet vold, hverken i min barndom eller senere i livet. Men jeg kan huske at jeg har fået fortalt om en indlæggelse på hospitalet for mange år siden, hvor jeg var omkring 3 år, hvor jeg blev indlagt med Herpes i meget voldsom grad, så det blødte i hele munden (det er min mor der har fortalt det). Min mor må ikke blive hos mig på hospitalet om natten, så jeg er alene i flere nætter, selvom min mor har meget svært ved at hun ikke kan blive hos mig, bliver jeg efterladt der. Connie, som clairvoyanten hedder fortæller at denne episode har forfulgt mig hele mit liv og det svigt jeg oplever igen og igen er relateret til den angst jeg der oplevede og det svigt jeg blev udsat for.
Hun fortæller mig også at de spændinger og den manglende anerkendelse jeg altid har savnet fra min mor, som jeg altid har haft et enormt tæt bånd til, har noget med dette at gøre. Den utrolige kontante, handlingsorienterede og lidt hårde måde min mor har været overfor mig. Det har sat sig dybt i mig. Men Connie siger samtidigt at min mor elsker mig uforbeholdent og altid har gjort det og har forsøgt og stadig gør alt for at beskytte mig. Hun (min mor) har været så bekymret for mig og min meget sarte og følsomme sjæl og kan altid mærke mig, specielt når jeg har det svært. Alt dette kan jeg kun bekræfte. Jeg ved at min mor elsker mig og altid har gjort det. Hun har handlet det bedste hun kunne og i den bedste tro. Connie siger at jeg skal tilgive min mor og slutte fred med min fortid. Hun siger jeg skal arbejde med mine svigt og min frygt for at blive forladt. Det bliver en hård vej at gå, men jeg skal gå den alene og hun kan se jer er glad ude i fremtiden.
Hun siger samtidigt at jeg skal beskytte og være der for min familie, mine mand og mine børn. Min mand kan ikke mærke jeg elsker ham og jeg skal give ham kærlighed. Jeg skal lade være med at blive så sur på mine børn og lære at styre mine følelser. Dette er meget nødvendigt for at jeg ikke skubber dem væk fra mig, og hun siger der stadig er tid til at rette op på de fejl jeg har begået. hun fortæller at mine børn kigger op på mig og elsker mig meget højt, men de er også lidt bange for mig. Og alt dette ved jeg jo godt. Det er så hårdt at høre og jeg græder hele den 1½ time denne samtale foregår.
Jeg fortæller om skygger jeg ser og det forfærdelige mareridt jeg havde, hun fortæller mig at hun mener at kunne sætte disse hallucinationer og mareridt sammen med mine dybe angst indeni, men at det også handler om at jeg får noget forkert medicin og skal kontakte min læge/psykiater. Hun kan mærke at medicinen ikke er godt for mig og at jeg skal have noget andet.
Hun fortæller at hun kan se jeg skal ud og fortælle om mine oplevelser og den måde jeg lever mit liv på, til andre mennesker og skal bruge den næste lange periode på at helbrede mig selv og hjælp andre derved. Jeg skal holde foredrag og eventuelt coache andre, men skal samtidigt beholde mit nuværende job, som jer er utrolig god  til og at det er godt for mig. Hun siger hun kan se jeg skriver en bog en dag, en bibliografi om mit liv og hvordan jeg i dag lever ud fra min læring og mine erfaringer.
Hun siger også at det ikke er nu at jeg skal ud og gøre karriere, men at jeg får en høj stilling ude i fremtiden, så den krydsvej jeg står i, der skal jeg tage det tilbud jeg har fået, af min nuværende arbejdsgiver, om at blive forlænget i en projektstilling på 20 timer næste år.
Connie fortæller mig at jeg har et lavt selvværd og at jeg skal arbejde intenst med dette, jeg skal gennemføre alle de kurser og uddannelser jeg har tilmeldt mig og dygtiggøre mig på mig selv og dermed lære at hjælpe andre som mig selv. Hun siger jeg er en meget dygtigt og speciel person og at jeg ikke hører det, når andre fortæller mig  det, men at jeg skal lære at sige det højt til mig selv og indeni. Jeg skal også lære at sige fra og til og lytte til mig selv og mine behov, før andres og lade være med at tænke over hvad andre tænker og forventer af mig.
Det hele giver så meget mening, og jeg bliver så lettet indeni.
Til sidst spørger jeg om der er ondskab omkring mig og om det er rigtigt at der er noget der passer på mig, for dette mærker jeg ofte, jeg mærker nogle skytsengle, specielt min mormor kan jeg mærke. Hun fortæller mig at jeg har et helt specielt bånd til min mormor og at hun er min primære omsorgsperson igennem hele mit liv og altid har passet på mig. Hun forsøger at komme i kontakt med hende og siger at min mormor græder med mig og altid er bag mig og hjælper mig, hun sender lys og beskyttelse på mig og Connie ser intet ondt omkring mig. Det onde jeg har set i skygger, er indeni i form af angst. Angst for at blive forladt og pga min medicin.
Hun siger jeg skal have fokus på hele tiden at holde benene på jorden og derfor er det vigtigt for mig at være i et job, det som jeg har, for at kunne fokusere på noget andet end mig selv, for ellers bliver det alt for selvopslugende og ikke sundt for mig.
Oplevelsen jeg har haft i denne samtale er så stærk, så det er svært at tro på, men jeg går derfra og føler mig meget lettere, lettet og afklaret og jeg føler mig rolig indeni og ved hvad jeg skal gøre fremover.  Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke om det, men Connie har sagt så mange ting, som har ramt mig dybt, som hun ikke kan vide. Connie vil gerne have jeg skriver en sms senere, for at hun ved at jeg er okay og at hun ikke har været for hård ved mig.
Jeg kører direkte til min læge, som desværre ikke er der og forsøger at få fat i min psykiater Shashi. Han tager heller ikke telefonen, så jeg ligger en sms på hans akut nummer. Jeg har igen i dag forsøgt at få fat i ham og vil ringe igen i hans telefontid. Tænker jeg må handle på det med medicinen.
Da jeg kommer hjem fortæller jeg det hele til min mand om aftenen og græder igen. Han har en naturlig skepsis til clairvoyance, men siger samtidigt at det hele giver god mening og at det at jeg er bange for at blive forladt og svigtet forklarer så mange ting i vores fælles relation og vores forhold.
Det er en vild dag og jeg sover som en sten, da jeg har bearbejdet det hele. Netop som jeg sidder her skriver Shashi at jeg skal ringe til ham på mandag, så finder vi ud af hvad der skal ske, ellers skal jeg kontakte akut psykiatrisk skadestue, men det er ikke nødvendigt, jeg har fået medicinen så længe, at det sagtens kan vente til mandag.
Det var en lang smørre, håber I har læst med hele vejen. Nu holder jeg ferie og vil forsøge at tænke lidt mindre! God sommer derude.