(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Til start vil jeg gerne dele lidt af den entusiasme jeg oplevede ved at deltage i IV2016 torsdag d 28 januar. Det var en helt igennem perfekt dag. Jeg syntes at oplæg’ene og tema sessionerne var utrolig interessante og der var mulighed for at deltage i diskussionerne, hvilket jeg synes gør det ekstra interessant. Jeg fik rigtig mange nye kontakter og fik udvekslet visit kort og forsøgt at sælge mig selv som fremtidig arbejdskraft. Der var utrolig mange boder med spændende MedTech produkter til kommuner og sygehus væsenet, og det er specielt en af mine store interesse områder. Jeg har fået fulgt op efterfølgende og taget kontakt til mange af de mennesker jeg mødte, så jeg håber meget på der snart sker noget på jobfronten.
Det er bland andet derfor jeg skriver nu, for jeg har talt med min familie, min mand og forældre om det at have denne blog, hvor jeg jo deler ud af mine erfaringer og det at have nogle udfordringer som jeg synes jeg magter og takler på fod som andre mennesker. Men trods min oplevelse er det et tabu område og deres holdning er at jeg skal slette denne blog til jeg er i arbejde igen.
Min holdning er modsat at dette er en del af mig og at jeg jo netop gerne vil gøre mere opmærksom på disse problematikker og dele ud af mine personlige historier og erfaringer, således at tabu brydes og at vi åbent kan tale om psykisk sygdom, som jo er utrolig udbredt og mange mennesker lever med det og uden at andre faktisk er klar over det, lige som at have en fysiologisk sygdom som diabetes eller dårligt hjerte.
Jeg vil gerne være med til at vise mine omgivelser at man lever fint med en psykisk sygdom og at det ikke påvirker det at være i job eller at få venner eller at blive anerkendt og mødt med respekt ude i verden. Hvorfor skal vi skjule disse problematikker og fortie og fremstille os på en speciel måde overfor hinanden, for at fremstå mere perfekte? Det er der jo ingen af os der er perfekte. Måske vil det at stå frem få andre til at få det bare en lille smule bedre med sig selv. Det må ihvertfald være målet og mit ønske for vores fremtid. Jeg vil rigtig gerne have jeres mening på FB eller herinde! Hvad synes I?