(+45) 51 90 84 80 kontakt@tinastrid.dk

Lev livet og gør det hver dag, det må være mit motto. Tror nu egentlig altid jeg har været meget god til at leve hver dag, men jo ældre man bliver jo vigtigere bliver det, da tiden går så utrolig hurtigt.
Jeg er i øjeblikket så utrolig energi loaded, så min kære mand ind imellem blive lidt træt af mig. Min træning går bare super godt, får løbet 3 x ugenligt og trænet mit Pushy mums træning 2 x ugentligt og jeg kan se resultaterne på min krop, trods at jeg ikke er så godt til at spise helt rigtigt. Men det største plus ved al den træning er at tiden er min og at jeg får så meget energi igen. Jeg kan mærke at det smitter af på mine omgivelser, jeg føler mig så positiv og lykkelig og det er smittende!
Men al den energi gør også at jeg søsætter utrolig mange projekter. Jeg er startet op som sælger/konsulent af et tøj mærke der hedder “Chaos Couture” fedt børnetøj til børn mellem 2-15 år (92-152) og det er som ikke fordi jeg kommer til at tjene det vilde på det. Men jeg kan købe tøj ind til billig pende til familien og det er sjovt at prøve. Så jeg har lavet en side inde på FB som jeg skriver omkring tøjet og har i sinde et ligge nogle billeder ind af børnene, når alt det fine tøj kommer frem, som jeg har indkøbt!! Udover børnetøjet sælger jeg billigt Copenhagen Luxe tøj til kvinder. En aftale som indehaveren af Chaos Coture har med designeren af Copenhagen Luxe og det er jo en god sidegevindst, da det er super lækkert tøj af høj kvalitet. Nu får vi se hvordan hele dette projekt kommer til at gå?!
Jeg er glad for mit arbejde nu igen. Det tog igen nogle måneder at vende sig til at være tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg tror sagtens at jeg kunne vende mig til at gå hjemme og bare have en masse projekter at tage mig til. Måske lidt uddannelse og så selvfølgelig træning og god tid til børnene. Men sådan kan de færreste jo leve. Vi har brug for to indtægter for at opretholde vores levestandard og i sidste ende er det nok meget godt for min psyke at holde mig igang. Har fået en ny chef som jeg er super glad for og som jeg tror bliver god for teamet og mig personligt. Vi har ihvertfald rigtig god kemi sammen. Så må vi se hvad fremtiden byder mig på arbejdsområdet fagligt og udviklingsmæssigt. Jeg er ihvertfald sikker på det kommer til at gå mig godt.
Det sværreste at afbalancere i øjeblikket er helt sikkert parforholdet. Jeg finder det vildt svært at finde tid til hinanden, mest af alt fordi jeg bruger meget tid på mig selv og mine interesser. Det er bare nemmere at være ude hver for sig og så er det at tiden går fra “os”. Jeg er opmærksom på at det ikke er sundt for parforholdet og prøver at skabe noget tid sammen hvor vi kan gå ud. Men i hverdagen som jo alt andet lige fylder mest og pt. er noget trivielt pga logistik, planlægning og rutine med små børn, er det bare svært at tage sig tid til at få sludret og bruge kvalitetstid sammen. Det er på en eller anden måde bare nemmere at opleve kvalitetstid når vi er ude og det er jo en sjælden begivenhed. Hvordan bryder man den dårlige vane som vi er kommet ind i, når vi er hjemme sammen, hvor det oftest bliver til fjernsyns kiggeri eller aktiviteter hver for sig. Har prøvet at komme med ideer til at lave nogel sammen, men det at føre det ud i livet, er af en eller anden grund bare ikke så enkel. Jeg håber jeg finder opskriften og får brudt den dårlige cirkel, har alvorligt overvejet at indføre tv-fri aftener 2 x ugentligt, hvor vi bare skal hygge med mad efter ungerne er gået i seng og få snakket eller hygget på anden vis, så der ikke er nogen vej udenom at få skabt noget tid sammen. Det tror jeg må være mit næste projekt at få arbejdet på, for jeg vil ikke miste parforholdet og ægteskabet, det ville være den største fiasko i mit liv!! Jeg elsker jo ham.
Nok for nu, nu tror jeg jeg trænger til at se dyner…